Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chakrák

 A 7 csakra

Ha az avatarnak sikerül megnyitnia mind a 7 csakráját, akkor bármikor be tud lépni az avatar állapotba és még iránytani is tudja. A test energiái a csakrákban gyűlnek össze, de a sok rossz élmény és érzelmi bizonytalanság elzárhatja őket.

7 csakra található a testben és mindegyiknek megvan a maga célja. Ha az avatar elkezdte megnyitni a csakráit nem hagyhatja abba különben soha többé nem tud belépni az avatar állapotba.

1. csakra: A Föld csakrája, ami a gerincben található. Célja a túlélés és a félelem zárhatja el. - Ahoz, hogy ez a csakra megnyljon az avatarnak le kell győznie minden félelmét.

2. csakra: A Víz csakrája. Ez a csakra az örömöt jelképezi és a bűntudat zárhatja el. Meg kell tudni bocsátani magunknak, hogy ezt a csakrát is megnyithassuk.

3. csakra: A Tűz csakrája, ami a gyomorban található. Ez a csalkra az akaraterőt befolyásolja és a szégyen zárja el.

4. csakra: A Szív csakrája, ami a bennünk rejlő szeretetet jelképezi, ez a szeretet csakrája, amit a bánat zárhat el.

5. csakra: A Hang csakrája, ami a torokban található, ez az igazság csakrája, amit a hazugság zárhat el.

6. csakra: A Fény csakrája, ami a homlok közepén található. Ez a tisztánlátás csakrája és a tévhit zárhatja el.

7. csakra: Ez az utolsó csakra. Ha ez megnylik akkor az avatar bármikor beléphet az avatar állapotba. Ez a gondolkodás csakrája, amit, a földi élethez fűződő gondolataink, kapcsolataink, érzelmeink zárhatnak el. Az avatarnak, (ezekben az esetekben ugye Aangnak) el kell felejtenie minden emlékét ami a földi élethez köti.